SIGNATURA CONVIDADA :: “Agraïments pel Premi Ciutat de Sant Adrià” per Montse Pujol

Als recents Premis Ciutat de Sant Adrià, a l'ambit de Cultura, va ser guardonada Montse Pujol. Aquest premi ha sigut en reconeixement de a tota una vida de presencia i compromís social i pedagògic amb la ciutat i molt especialment al barri de La Mina.

A l'acte no es permeten parlaments dels premiats, aixi que la Montse ens ha fet arribar un petit text d'agraïment.

Benvolguts amics i amigues,

Us faig avinents unes línies amb les consideracions que hauria fet oralment en l'acte d'entrega de premis si això haguès estat possible.

Estic molt contenta d'haver estat proposada per les entitats de la població com a candidata al Premi Ciutat de Sant Adrià en l'àmbit de Cultura en la seva cinquena edició. Accepto aquesta distinció en el sentit de compartir amb totes elles la il·lusió de fer progressar Sant Adrià de Besós. És per això que vull fer extensiu aquest guardó a totes les persones, entitats i institucions que en el transcurs de més de trenta anys hem reunit esforços per tirar endavant un procés participatiu per tal d'aconseguir un veritable desenvolupament comunitari al barri de La Mina.

Estic convençuda que l'educació no és un tema només de l'escola, sinó el resultat del treball constant de tots els ciutadants en els diferents àmbits: educació, salut, treball, urbanisme, medi ambient…

El projecte no ha estat fàcil en els seus inicis ni tampoc ara en l'etapa de consolidació. Però el més important és mantenir l'esforç i el compromís per a continuar el procés.

Totes aquelles persones que el fan possible dia a dia són les autèntiques guardonades.

Moltes gràcies a tothom,

Montse Pujol
Barcelona, 28 d'abril de 2013