42 propostes del Tercer Sector Social en vistes a les eleccions municipals

Les entitats socials van demanar als representants dels partits polítics que van participar a l’acte-debat celebrat a la Biblioteca Font de la Mina que comptin amb el Tercer Sector Social per dissenyar les polítiques per afrontar la crisi.

42 propostes del Tercer Sector Social en vistes a les eleccions municipals
L’acte-debat va permetre plantejar als partits polítics les 42 propostes per als partits polítics presentades en el document ‘Pobles i ciutats sense pobresa ni exclusions’ i agrupades en 7 grans bocs: intensificar la col·laboració amb el Tercer Sector Social, preservar la cohesió i la inclusió socials, desenvolupar els serveis socials municipals, garantir el dret a l’habitatge, reactivar l’ocupació, afavorir la plena integració de les persones nouvingudes, impulsar la participació i el compromís de la ciutadania.
Les entitats socials han volgut reclamar, ara més que mai, que la crisi no és una excusa per reduir la inversió en politiques socials.

Pots llegir l’article complert a la web de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social i descarregar-te el document ‘Pobles i ciutats sense pobresa ni exclusions’ en format pdf

.