5è Aniversari :: “La biblioteca del barri i pel barri”

  • Categoria de l'entrada:Cultura

Ja fa cinc anys que la biblioteca Font de La Mina va obrir les seves portes; cinc anys en que el barri s'ha anat apropiant d'aquest espai, amb un creixement constant del nombre de carnets expedits que continúa consolidant-la com un equipament indispensable al barri.

Biblioteca Font de La Mina en construcció

Aquest cinquè aniversari s'ha volgut celebrar de forma participada, com una forma d'evidenciar l'acollida que la biblioteca té al barri. Així, la majòria d'activitats programades han estat de contrucció col·lectiva: des del mural proposat per el grup creatiu Artal'Art pintat per les nenes i nens, els tallers per infants, el sopar "con traje" i la presentació del llibre "5 anys de biblioteca" editat de forma col·laborativa entre la gent que participa a la biblioteca.

Entrevista publicada a badanotis.com, el 30.06.2014

Cinc anys de treballar amb el territori, guanyant per el barri la biblioteca amb la feina del dia a dia, mes a mes, aniversari a aniversari. Ara, un cop consolidada la biblioteca en el barri i tal com exposa la seva directora Montse Espuga en el video publicat a badanotis.com, ja s'esperarà fins als 10 anys per a tornar a fer una festa de celebració dels temps compartits d'una biblioteca "del barri i pel barri", d'una biblioteca que ja és la nostra.

 

Biblioteca Font de la Mina, avui