Arbres ben abrigats, escudella i campament màgic. És nadal al barri.

Els arbres de la placeta del carrer Xaloc ja estan ben abrigats des de fa uns dies. El cap de setmana passat vam gaudir de la Fira de Nadal. I avui hem degustat l’escudella de les Dones Adrianes i el Campament Màgic ha arribat al barri. Les festes són aquí!
 

A finals de la setmana passada, els arbres de la placeta del carrer Xaloc es van despertar amb un jersei fet amb les àvides agulles de ganxet del grup de dones Arteràpia, del casal de la gent gran. És el segon any consecutiu que sorprenen el veïnat amb aquesta simpàtica iniciativa.
 
 
D’altra banda, avui dijous 22 de desembre ha tingut lloc la ja tradicional escudella de Nadal del grup de Dones Adrianes. Enguany s’ha trobat a faltar, però, a l’Àngels Rosell, alma mater d’aquesta trobada veïnal festiva i que ens va deixar el mes de març passat. Dijous 19 de gener a les 18h se li retrà un homenatge a la sala d’actes de l’espai Cultural Font de la Mina. El dinar ha comptat amb la presència de desenes de veïns i veïnes que han degustat de forma gratuïta aquest deliciós brou amb galets, llegums i carn.
 
 
Finalment, avui ha tingut lloc també el Campament Màgic. Ubicat enguany a l'Espai Cultural Font La Mina, ha aplegat un centenar llarg de nens i nenes amb ganes de fer diversos tallers de confecció de decoració nadalenca i de poder entregar la carta a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient en persona. En concret, la canalla ha anat circulant per tres espais de taules diferents, on ha pogut confeccionar tres elements decoratius: una cara de pare noel, un arbre de nadal i unes estrelles fetes amb bastonets plans. I, en paral·lel, han pogut omplir la seva carta (si no la portaven ja de casa) i entregar-la en persona a en Melcior, a en Gaspar i a en Baltasar, que instal·lats en una carpa reial han assegut els nens a la seva falda i els han donat caramels.
 
 
 
El Campament Màgic ha estat organitzat conjuntament per l'Associació Casal Infantil La Mina, la Fundació Pere Closa, la PES La Mina, La Capsa dels Jocs, la Biblioteca Font de La Mina i l'Associació Juvenil Barnabitas de Sant Joan Baptista. Amb el suport de l'empresa que gestiona el tramvia del besós, TRAM.