Así va el Barrio :: Especials moviments socials a Sant Adrià de Besòs

Aquest curs, la Plataforma d'Entitats i Veïns/es del barri dedica alguns dels seus programes a presentar, xerrar i conèixer diferents moviments i associacions de Sant Adrià de Besòs, la seva realitat i propostes de treball.

Durant aquests mesos han tingut com a convidats al Menjador Solidari Gregal, la Plataforma d'Afectats per l'Hipoteca del Besòs i l'Associació d'Aturats de Sant Adrià de Besòs.

 

La idea de la Plataforma es enfortir el teixit social i d'entitats del municipi i poder conèixer de primera mà a altres entitats que estan treballant al territori. Aquests programes especials es realitzen dins de la programació habitual del programa de radio Así va el Barrio i es poden escoltar gràcies al servei de podcast de Radio La Mina.

 

Menjador Solidari Gregal (02/04/2013)

Menjador Solidari del barri del Besòs de Barcelona on s'ajuda a la gent a cobrir la seva necessitats més bàsiques d'alimentació.

– més informació del Menjador Solidari Gregal

 

PAH Besòs (09/04/2013)

Node local de la Plataforma d'Afectats per l'Hipoteca al barri del Besòs (Sant Adrià de Besòs)

– més informació de la PAH Besòs

 

Associació d'Aturats de Sant Adrià (22/02/2013)

Associació que promou que tot ciutadà en atur i resident al municipi pugui obtenir una feina digna. En aquest programa es va llegir una reflexió entorn al tema de l'atur i la situació actual del país que es pot llegir a la web de la Plataforma.

– més informació d'Associació d'Aturats de Sant Adrià