Besmina 2012 Festival d’art jove al carrer: convocatòria per a artist@s fins al 30 d’Abril

Si teniu menys de 30 anys i una proposta escènica o musical, encara sou a temps de presentar-vos al Festival Besmina 2012 que organitzen l’Espai Jove del barri de La Mina i el Centre Cívic del Besós.

El festival, que es celebrarà del 29 de maig al 16 de juny, és una mostra del treball en xarxa entre dos entitats de barris veïns i molt interconnectats i  busca grups de música, joves escultors, artistes de d’art escènic com la dansa, i enguany especialment altres tipus d’arts escèniques com el circ,  gràcies a la col.laboració amb la Central del Circ.

Es poden presentar propostes fins al pròxim dilluns 30 d’abril i serán seleccionades per un jurat format per professionals de diversos àmbits culturals de l’escena catalana, que esperen aportar el seu criteri seriós a l’hora de descobrir noves propostes.

Les actuacions seleccionades podran oferir les seves propostes en escenaris repartits en els barris del Besós i La Mina.

Si voleu actuar al 5è Festival d’Art Jove al Carrer Besmina 2012 podeu descarregar les bases de participació (.pdf) i la fitxa d’inscripció (.doc)

A la pàgina web, podeu anar fent boca amb una selecció dels artistes que han passat per les diverses edicions del Besmina.