Cartografia Sensible: La Mina del passat i del present

Com ja sabeu, la Setmana Cultural del barri de La Mina està a punt d’arribar. Al desdelamina.net, juntament amb La Ràfega, hem preparat un any més, una Cartografia Sensible, per tal de fer costat a i participar de les activitats comunitàries que es prepararan al barri per celebrar la cultura.

L’objectiu principal és, per tant, passejar pels carrers del barri de la Mina. Us convidem a assistir el proper Dimarts dia 28 de maig a les 10h, davant de la parròquia de les neus per començar la ruta.

En aquesta passejada pels carrers de La Mina rescatarem els espais veïnals i com aquests han anat canviant al llarg dels anys. Per fer-ho compararem el barri a través d’imatges fotografiades entre els anys 1985 i 1990 amb l’estat actual, fent així referència a La Mina del passat i La Mina del present.

Aquest any aquesta cartografia ve de la mà de La Ràfega. Amb les imatges i el petit passeig pretenem apropar-nos de manera reflexiva al barri. Compartir experiències i anècdotes mitjançant la fotografia apropa a diferents generacions i facilitat la reconstrucció de la memòria històrica del barri.

Des del projecte, us animem a formar part d’aquesta proposta per posar en diàleg les experiències entorn de la vida a La Mina. Si voleu participar, us esperem a l’inici de la nostra ruta: la plaça Maria Àngels Rossell (davant de la Parròquia Mare de Déu de les Neus).