Comença el festival Besmina 2012

Arrenca la cinquena edició del festival d'art jove al carrer que, fins al 16 de Juny, omplirà d'actuacions, exposicions, concursos.. els barris del Besòs i de La MIna.

Des d'avui mateix i fins al 16 de Juny es podran visitar les exposicions de visuals i plàstiques seleccionades pel jurat del festival i que estan repartides entre el Centre Cívic Besòs i l'Espai Cultural Font de La MIna.

Demà, dimecres 30 de Maig, començaran les actuacions d'arts escèniques seleccionades i que tindran lloc entre l'Espai Cultural Font de La Mina i a La Central del Circ, que s'incorpora al festival en aquesta edició.

El divendres 8 de Juny, INFATE, el grup guanyador de l'edició passada del Besmina, tindrà l'oportunitat d'actuar a l'Fnac del Diagonal Mar.

Una de les novetats de l'edició d'enguany és l'OFF Besmina, en que els grups que no han tingut la sort d'estar seleccionats, podran actuar fora de concurs. Això serà els dies 14 i 15 de juny.

I el dissabte 16 de Juny arribarà l'oportunitat de gaudir de les actuacions musicals seleccionades per a aquesta edició i que participaran del concurs que es celebrara en l'escenari de la Rambla Prim a l'alçada del carrer Ferrer Bassa.

 

cartell_besmina_final_2012.jpg