Concurs literari de Sant Jordi al barri de La Mina

El dia de Sant Jordi es fa fer l’entrega de premis del 7è Concurs literari.

El passat 24 d’abril es va celebrar al barri l’entrega de premis del 7è Concurs literari de Sant Jordi del barri de la Mina. Enguany han participat al concurs alumnes del CEIP Cascabell, CEIP Eduard Marquina, CEIP Concepció Arenal, CEIP Mediterrània, Escola Sagrat Cor, i UEC l’Eina.

El concurs de Sant Jordi és una iniciativa de la Fundació Pere Closa i l’Associació Grupo Unión amb la col·laboració de diferents patrocinadors i amb el recolzament del Pla educatiu d’entorn de la ciutat de Sant Adrià del Besòs.


[Foto: Grupo Union]

El jurat d’aquest certamen va ser en Jesus Mª Vergara, l’Andreu Tomeu i lasantjordi09_4 Cristina, tots ells persones implicades amb el barri.Ells ens ho van dir ben clar ” ho vam tenir força difícil, però decidir entre els finalistes del concurs qui serien els guanyadors de les diferents categories va ser tot un plaer”.


[Foto: Grupo Union]

L’acte d’entrega de premis va culminar amb l’espectacle cacao de contes de la companya deParranda i amb l’entrega dels obsequis a tots els alumnes assistents per la participació al concurs literari.