Crònica del club de lectura de la Biblioteca Font de La Mina amb Javier Perez Andujar

  • Categoria de l'entrada:Cultura

El passat 3 de novembre a les 18 hores, a la biblioteca del barri i dins de l’activitat del club de lectura mensual per adults, que té lloc el primer dilluns de cada mes; va venir convidat l’escriptor, de Sant Adrià de Besòs, Javier Pérez Andújar.

Un Club de Lectura és una activitat de foment de la lectura on es comparteixen les opinions generades després de llegir un mateix llibre tots els membres del club. La biblioteca proporciona els llibres mensualment i un full informatiu sobre l’autor i la seva obra, citant quins exemplars es troben a la biblioteca del mateix autor.

El nostre club va néixer fa 3 anys i està dinamitzat per un membre de l’equip de la biblioteca. El primer dilluns de cada mes ens trobem per a comentar el llibre que ens hem llegit en un ambient distès, compartint un cafè, sucs de fruita i una mica de berenar.

Fa dos mesos vam redecorar la sala per tal que sigui el més acollidora possible. Els membres del club no son només de La Mina, també venen de Barcelona, Badalona i d’ altres municipis.

La idea de llegir el llibre Paseos con mi madre va sorgir perquè ens va semblar interessant comentar una llibre ambientat a Sant Adrià de Besòs i teníem l’al·licient afegit de poder tenir la presència de l’autor perquè és amic personal d’un dels membres de l’equip de la biblioteca.

El resultat va ser tot un èxit. La tertúlia va durar molt més de l’habitual, dues hores i mitja enlloc d’una hora que és el que sol durar una sessió. El Javier Pérez Andújar és una persona molt propera. Els participants es van sentir molt a gust i durant la tertúlia alguns es van sentir identificats amb el relat.

Van sortir molt animats i l’autor va estar molt satisfet de poder aportar el seu granet de sorra. Esperem que en un futur pugui venir algun altre escriptor local per dinamitzar aquestes sessions de lectura.
Alhora animem a totes les persones interessades a formar part del Club de Lectura de La Mina.

Us recordem que les inscripcions estan obertes tot l’any. Us hi esperem!!!