Cryptshow Festival ’07 presenta El baron contra los demonios de Ricardo Ribelles

  • Categoria de l'entrada:Cultura

El llargmetratge rendeix homenatge als clàssics del cinema fantàstic dels 50 i en especial a les pel·lícules de sèrie B

El llargmetratge El baron contra los demonios inaugurarà Cryptshow Festival el proper 12 de juliol. Dirigida per Ricardo Ribelles, es tracta d’un homenatge als grans clàssics del cinema fantàstic dels anys 50 i en especial a les pel·lícules de sèrie B.

Amb El baron contra los demonios, Ribelles ha volgut recuperar la forma de treballar del cinema clàssic. Sense artificis informàtics, amb una posada en escena amb grans decorats de cartró pedra i materials reciclats, disfreces i màscares que recreen monstres de làtex. També s’ha volgut rependre l’stop-motion tal i com el seu perfeccionador, Ray Harryhausen, va idear pel rodatge de criatures fantàstiques.

Argument
La organització religiós-militar EXORCIO DEUS MACHINE ha de combatre les forces malignes de Satan en una dura Croada que ha devastat la Terra. Es tracta, en definitiva, d’una pel·lícula d’aventures de to èpic on Ribelles combina elements bíblics, dels còmics actuals i dels jocs de rol. Una obra atípica, plena de referències a unes determinades formes d’entendre el cinema dels anys 40 i 50. Més informació a www.elbaroncontralosdemonios.com

CRYPTSHOW FESTIVAL és una iniciativa per a la promoció i reivindicació del gènere fantàstic i de terror en totes les seves vessants artístiques. Cinema, il·llustració i música coincidiran els dies 12, 13 i 14 de juliol en Sant Adrià de Besòs. El festival està organitzat per The Crypts Productions i l’Autruche Productions.

EL BARON CONTRA LOS DEMONIOS
Día: 12 de juliol
Lloc: Café Suau, Josep Royo, 32 (Sant Adrià de Besòs)
Més informació: premsa@cryptshow.com
www.cryptshow.com