Demanen als nens i nenes del Grupo Union que ajudin amb el disseny d’una plaça

Com ja haviem comentat en un article anterior, el Grup de recerca Polis de la Universitat de Barcelona està realitzant un procés participatiu al voltant del projecte de construccióe de la plaça situada darrera del CAP La Mina. Ara ha sigut el torn de preguntar als nens i nenes del Grupo Unión

El passat dimecres 22 d’abril, els nens i nenes de l’Aula d’Estudi van participar aportant idees sobre el disseny de la futura nova plaça que faran al carrer Mar justament davant de la Parròquia Mare de Deu de les Neus.


A l’actualitat l’espai on es farà la plaça.

Un parell de noies i un noi de la Universitat de Barcelona van ser els encarregats, van portar una maqueta del disseny que ells mateixos han proposat per modificar i anar posant maco el barri de la Mina.


Tots/es escoltan que farem

Els van demanar als nens que després d’observar l’espai on es farà la plaça fessin un dibuix sobre el que hi ha a l’actualitat.


Preparada per a dibuixar!!!

Un cop a l’Aula, els van ensenyar la maqueta i el futur projecte i els van demanar que per grups fessin una llista de coses que els agradaria que tingués la nova plaça. Entre les idees van sortir diferents coses com tobogans i columpis per els nens i nenes més petits, unes cistelles de bàsquet, una piràmide de cordes per escalar, un espai per jugar a futbol, entre d’altres coses amb les que jugar, també van dir que els agradaria que el paviment fos de cautxo, que hi posin fonts i allò més important que treguin el transformador que hi ha a l’actualitat.


Ens expliquen el projecte… com serà?

Ens integrem en el proyecte.


Ens integrem en el projecte.

Al proper Setembre podrem veure el definitiu disseny!!!!

Si voleu tenir més informació del projecte de la plaça:
>> consulteu l’article anterior a desdelamina.net
>> o consulteu la web del Grup de Recerca Polis