Diversitat familiar, al carnestoltes del barri de La Mina!

La diversitat familiar ha estat protagonista d’aquesta edició del carnestoltes al barri de La Mina. I és que la temàtica familiar, que era l’eix central de totes les disfresses, ha donat peu a la imaginació i a la creativitat dels més petits.

Organitzat per la comissió d’acció comunitària del pebMINA (Projecte Educatiu de Barri), el carnestoltes tornava a engrescar a les entitats socioeducatives del territori per omplir els carrers de ritme, de confeti i de pluralitat. I és que durant la tarda del passat 20 de febrer, la normalitat del barri es va aturar per deixar pas a la rua de disfresses on van participar infants, joves, famílies i la comunitat educativa.

Enguany la temàtica del carnestoltes era “la familia”. Un tema que va motivar a la diversitat i la imaginació de les participants. Així, vam veure famílies de dibuixos animats, de la prehistòria o de pel·lícules. Una pluralitat que va marxar al ritme de Batek, un grup de batucada que va amenitzar la rua i que va acompanyar als infants des de la Rambla Camarón fins a la plaça M. Àngels Rosell, on esperava la ja tradicional xocolatada de carnestoltes.

Des del desdelamina.net, no ens vam voler perdre la celebració. I tampoc vam voler que us la perdéssiu vosaltres. Per això us compartim el vídeo del carnestoltes 2020 al barri de La Mina… esperem que el gaudiu!