El futur nou ambulatori de La Mina, ja ha sortit a licitació pública

La Generalitat de Catalunya ha publicat l'anunci de la licitació per a l'execució de les obres de construcció del nou Centre d'Atenció Primaria del barri, el CAP "La Mina"

A febrer d'aquest any ens interrogàvem a desdelamina.net sobre la possibilitat de que la licitació d'aquestes obres es publiqués al llarg d'aquest any 2012, tot i que aquell era un moment ple d'incerteses i de informacions contradictories respecte de les accions del govern al barri, doncs aleshores, encara no s'havien aprovat els pressupostos de la Generalitat de Catalunya.

El passat dia 19 d'octubre es van esvaïr el dubtes i aquesta possibilitat avançada al febrer es va confirmar amb la publicació, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), de l'anunci de licitació de les obres del CAP "La Mina".

Ara, les empreses que vulguin presentar la seva oferta tenen temps fins el dia 10 de desembre. Tot plegat ens apropa a que el nou CAP  sigui, en uns anys,  ja una realitat realitat pel barri.

El nou CAP "La Mina" vindrà a substituïr l'actual Centre d'Atenció Primària i és un dels elements principals del Pla de Transformació del barri que encara quedan per realitzar

Amb la nova construcció, el barri tindrà capacitat per a millorar i ampliar els serveis mèdics que s'ofereixen actualment,  el barri guanyarà nous serveis sanitàris i el nou centre oferirà molt millors condicions als usuaris dels  serveis de la unitat de drogodependència i de la sala de venipunció, serveis mèdics que ara s'estàn oferint en mòduls prefabricats

El 21 de desembre, si tot va com està previst,  es coneixerà el nom de l'empresa que executarà les obres. Un cop l'empresa hagi signat el contracte, aquesta l'haurà de dur a terme, segons es publica en el DOGC, durant 1 any i 6 mesos. Si es compleixen els terminis, sembla que l'obra podria estar acabada el 2014.

Maqueta nou CAP La Mina (imatge extreta de El Punt Avui)

 

Podeu complementar aquesta informació amb la noticia apareguda al diari de Sant Adrià.