El I Festival d’Art de Carrer de Sant Adrià transforma la ciutat en un gran escenari

El 30 de juny els petits i grans podran gaudir de la dansa, el circ, l’art i la música als carrers de Sant Adrià

El proper 30 de juny tindrà lloc el primer Festival d’Art de Carrer de Sant Adrià FAC07 organitzat conjuntament per l’Associació Cultural Bipol.art i l’Ajuntament de Sant Adrià.

El festival vol transformar l’espai públic en un escenari on tindran cabuda diferents disciplines artístiques, concebudes per ser realitzades al carrer com dansa, circ, art i música, entre d’altres, adreçades tant al públic familiar com als joves. El festival es desenvoluparà en diversos espais del municipi com la plaça de Maria Grau, la Rambleta, l’av. de Catalunya, el mercat, etc i estarà obert a la participació de la gent.

Paral·lelament al festival, es podrà visitar des del 22 de juny i fins el proper 12 de juliol l’exposició Art i carrer, en el Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor. També s’organitzarà una marató fotogràfica que vol comptar amb la participació ciutadana i que es concretarà el proper mes d’octubre en una exposició on es premiaran les millors fotografies.

Aquesta primera edició del Festival vol convertir a Sant Adrià en un espai d’intercanvi artístic i de creació en moviment, i al mateix temps mostrar que el dinamisme cultural i l’art va agafant cada cop més pes fora de les grans urbs.