Els comerços de La Mina preparen la benvinguda al Nadal

  • Categoria de l'entrada:Cultura

El Nadal ja sobrevola sobre el barri de La Mina i l’Associació de Comerciants ha volgut donar-li la benvinguda un any més amb el seu Concurs d’Aparadors. Després de conèixer a les guanyadores d’aquesta tretzena edició, des del desdelamina.net ens hem fet un tomb per aquests comerços per compartir-vos les propostes decoratives d’enguany.

Deu comerços han participat en el Concurs d’Aparadors de Nadal al barri de La Mina. L’Associació de Comerciants no ha volgut fallar en aquesta tradició que ja fa tretze anys que ens anima a rebre les Festes amb caliu, il·lusió i en comunitat.

Aquest any, el comerç guanyador del concurs ha estat la Pollería García, del carrer Mar, que ha utilitzat material propi de la botiga per engalanar creativament tot el local. En segona posició, la Panadería Nani, del carrer Mart, que s’ha sensibilitzat amb La Palma per decorar l’espai. I en tercer lloc, la Farmàcia Lucía Redondo, a l’Avinguda de Manuel Fernández Márquez, amb un aparador ambientat amb el pessebre i l’arbre de Nadal.

A part dels tres comerços guanyadors, també han participat el Súper Gallego, la Carnicería Maribel, la Frutería Lolita, el Bar San Martiño 2, la Cafetería Granja La Antigua, la Granja La Dona i la Peluquería Eva y Pilar. Podeu veure totes les imatges de les participants a l’àlbum de Flickr que hem creat “Nadal 2021 a La Mina”. 

Avui, divendres 17 de desembre, a les 17h, a l’Espai Cultural Font de La Mina podreu assistir a l’entrega de premis, tant del Concurs d’Aparadors com del Concurs de Porteries. A més, la trobada estarà dinamitzada per les actuacions de flamenc i hip hop de Dulce Canela, de l’Associació Amics del Besòs. I per als més petits i petites, hi haurà tallers infantils, xocolatada i el Tió!