Els Horts Comunitaris de La Mina compten amb noves llavors

El projecte continua creixent i les entitats hi sumen esforços per convertir el terreny en un espai verd de construcció comunitària. A més, la jornada de treball encabida a la Setmana Cultural del barri ha comptat amb una participació molt positiva.

 

      

 

Fa aproximadament un any, al desdelamina.net us informàvem del inici del projecte d'Horts Comunitaris a La Mina. I avui ens alegra comunicar-vos que la iniciativa continua en marxa i va sumant, de mica en mica, noves participacions que hi posen la seva llavor.

Aprofitant la celebració de la Setmana Cultural al barri, el projecte ha programat una jornada de treball sobre el terreny. Diverses entitats han col·laborat per aportar els seus esforços: s'hi han dut a terme sessions de pintura als murs de l'espai, s'han netejat parcel·les i se n'ha fet el manteniment i s'han plantat futures verdures i hortalisses.

 

      

 

El projecte d'Horts Comunitaris està organitzat per una comissió que aplega diferents associacions i organismes del municipi. És el cas de la Capsa dels Jocs, PES La Mina, Casal dels Infants, l'Associació de veïns i veïnes, Bastet al ResCAT, Educadors de carrer, l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, Casal Infantil La Mina, Fem Família, Parc Salut Mental Mar i PEB Mina.

L'hort està ubicat al carrer Llevant i neix de l'oportunitat de crear i mantenir l'espai públic a través de la transformació del propi barri, potenciant alhora vincles socials entre la comunitat. No dubteu en passar-vos-hi!