Els i les joves del projecte Vitamina visiten el CAR de Sant Cugat

Els i les joves del grup de La Mina del programa Vitamina -Lideratge ètic i Transformació Social van visitar el passat dijous 9 de març el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Aquesta sortida va servir als adolescents per reflexionar sobre aspectes com la disciplina, la gestió del temps, l'educació, l'alimentació, la movitació personal i la importància de tenir uns objectius clars a la vida.

     

Els nois i noies participants, membres del Club de Futbol Sala de La Mina i el Club de Lluita de La Mina, van ser rebuts a Sant Cugat per l'Albert Botias, un jove vingut de Sant Adrià del Besòs que va entrar al CAR als 14 anys becat com a jugador de lluita greco-romana i que actualment treballa a les instal·lacions.

Durant la jornada, acompanyats pel cap de relacions institucionals, l'Albert Mendoza, els joves de Vitamina van recórrer el centre d'alt rendiment esportiu i van poder conèixer les històries d'altres esportistes que hi entrenen i estudien.

Recordem que el programa Vitamina és un projecte educatiu de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l'ONU que té com missió apoderar adolescents i joves per a que esdevinguin referents positius i líders ètics de processos de transformació social en els seus propis barris i entorns personals. El programa, que té una durada de quatre anys, es troba en el seu segon, dedicat sobretot a la part relacional de l'individu.