Els mitjans es fan ressò de l’informe del Síndic que dóna la raó al veïnat de Venus

A principis de gener, l'Associació de Veïns/es del barri donava a conèixer la resolució del Síndic de Greuges sobre la situació actual de l'edifici Venus. Des de llavors, molts mitjans de comunicació comarcals i nacionals se n'han fet ressò, contribuint a recordar que segueix sent el gran tema pendent del Pla de Transformació del Barri engegat ja fa més d'una dècada.

El passat 12 de gener l'Associació de Veïns/es de la Mina donava a conèixer l'informe del Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, sobre l'actual situació d'enquistament del conflicte que ja fa anys que dura entre el veïnat del barri i el Consorci de la Mina en referència a l'edifici Venus.

Des de llavors, els mitjans de comunicació s'han fet ressò d'aquesta situació, tornant a posar en el centre del debat polític el Pla de Transformació del barri i l'actual situació de degradació de l'edifici Venus. Us oferim un recull dels més destacats:

A tots aquests articles, cal afegir-hi també la difusió que el mateix Síndic ha fet, amb piulades com "El Síndic reclama l'enderrocament de l'edifici Venus de la Mina i el reallotjament dels veïns" i la nota de premsa "El Síndic reclama que es mantingui el compromís d’enderrocar l’edifici Venus de la Mina i de reallotjar els veïns".

Finalment, us enllacem el programa de Ràdio la Mina "Así van los barrios" emès el passat 20 de gener, amb una entrevista a Paqui Jiménez, portaveu de l'AVV.