Exposició fotogràfica :: “Órbita Venus”

Aquest pròxim 20 de setembre i fins al 28 d'octubre es podrà visitar al Fnac Diagonal Mar, l'exposició del projecte fotogràfic "Órbita Venus".

"Órbita Venus" és un projecte de fotografia participativa plantejat per l'equip del documental "15 años en Venus". L'objectiu d'aquest projecte és complementar el documental amb la mirada de joves del barri.

A l'exposició podrem apreciar la feina fotogràfica que durant 5 mesos, un grup de 5 joves han realitzat a través de diferents tallers setmanals, conduïts per Eva Parey i coordinats per Mariona Giner.

Al llarg d'aquests tallers s'ha animat als joves a expressar-se lliurement respecte a el seu entorn. A partir d'un procés de creació fotogràfica, aquests nois i noies, han pogut reflexionar, debatre i analitzar l'entorn en el qual viuen.

El taller ha estat seleccionat i subvencionat pel programa "Arte para la mejora Social" de la Obra Social La Caixa, i compta amb el suport de Voces Gitanas de Radio La Mina.

Us convidem a veure aquesta exposició en la que hi han participat: Tabita Cortés (1990, Sant Adrià), Carmen Cortés Fernández (2000, Sant Adrià), Falete Perona (1998, Sant Adrià), Sara Perona Salguero (2000, Sant Adrià) i Alfonso Pérez Amaya (1992, Badalona).