INAUGURACIÓ DEL PARC DE LA PAU

Nou espai verd de Sant Adrià de Besòs situat entre el port Fòrum Sant Adrià i la desembocadura del Besòs.

El senyor Dídac Pestaña, vicepresident de la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el senyor Joan Clos, alcalde de Barcelona, i el senyor Jesús M. Canga Castaño, alcalde de Sant Adrià de Besòs, inauguraran el proper diumenge 21 de maig, a les 13 h, el parc de la Pau, un nou espai verd de Sant Adrià de Besòs situat entre el port Fòrum Sant Adrià i la desembocadura del Besòs.

L’Ajuntament de Sant Adrià organitzarà amb aquest motiu una gran festa perquè els ciutadans i ciutadanes comencin a gaudir d’aquest indret. El parc de la Pau serà escenari durant tot el matí, de 10 a 14 h, d’un ampli ventall d’activitats lúdiques: hi haurà un parc d’inflables, diversos tallers infantils (maquillatge, estels…), un globus aerostàtic i un rocòdrom, entre altres. La festa es clourà amb una paella popular. A més a més, a les 11 h, en el marc de la celebració tindrà lloc el IX Aplec d’Esbarts Dansaires de Sant Adrià, en el qual participaran vuit esbarts d’arreu de Catalunya.

El parc és un espai de transició entre les renovades centrals de valorització energètica i tèrmica, d’11 hectàrees d’extensió, el futur campus interuniversitari del Besòs i el mar, amb el qual s’uneix a través d’una platja de prop de 500 metres de longitud i un passeig marítim que el connecta amb el nou port esportiu. En l’altre extrem, el parc de la Pau es prolonga fins a la desembocadura del riu Besòs i connecta amb el parc fluvial. Aquesta actuació recupera un nou espai per a l’ús públic com ja es va fer amb la llera del riu i suposa una millora de l’entorn urbà i de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes adrianencs.

Acte: Inauguració parc de la Pau
Data: Diumenge, 21 de maig de 2006
Hora: 13 h
Lloc: Davant de la Central Tèrmica del Besòs, entre el port Fòrum Sant Adrià i el riu Besòs

Accessos:

Trambesòs, parada Central Tèrmica
Sortida ronda litoral número 26, direcció Barcelona
Sortida ronda litoral número 25, direcció Sant Adrià de Besòs