La Biblioteca, el motor cultural de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura

Després de celebrar el tercer aniversari, la biblioteca és la protagonista de la portada del Diari de Sant Adrià. L'article es complementa amb una entrevista a l'Emilio Chamizo, veí del barri i membre del club de lectura.

169325_259124767524900_1483252691_o.jpg

 

El Diari de Sant Adrià ha volgut aprofitar la celebració per parlar amb la Montse Espuga, actual directora de la Biblioteca Font de La Mina, i fer un balanç dels 3 anys de funcionament.

En aquest curt termini, la biblioteca ja ha repartit 3.000 carnets, un 30% de la població total del barri, i es presten una mitjana de més de 10.000 documents al més.

Però, a part de l'activitat purament lligada al funcionament d'una biblioteca, la Biblioteca Font de La Mina es caracteritza per haver-se convertit en un revulsiu cultural en la vida quotidiana del barri. Això ho ha aconseguit a través d'una amplia oferta d'activitats culturals: accés a internet, presentacions de llibres, exposicions…

emilio.JPG

Entre aquestes, cal destacar el Club de Lectura. El Diari de Sant Adrià també entrevista a l'Emilio Chamizo que ens explica la seva experiència com a participant del club i el que ha significat per al barri l'obertura de la biblioteca.

En aquest enllaç es pot descarregar la versió digital d'El Diari de Sant Adrià

Podeu llegir l'entrevista a l'Emilio a la web del Diari

Recordar que el Club de Lectura ja protagonitzà una contraportada d'El Periódico.

SAB339.jpg