La imaginació comença a volar: s’acosta el concurs literari de Sant Jordi

Ens acostem al 23 d'abril i la imaginació i les plomes ja es comencen a moure. La festa de Sant Jordi, amb el tradicional concurs literari, ens convida a omplir el barri de roses i literatura.

 

       

 

Sant Jordi aterra al barri i amb ell, la festa als carrers i als equipaments. Les entitats han estat convidades als diferents esdeveniments que s'organitzaran durant la propera setmana i alguna d'elles, com Les Adrianes, s'atreveixen a convertir-se en protagonistes. El grup de dones prepararà un punt de venda de llibres i de detalls, acompanyat de xocolatada, davant del seu local, entre les 10 i les 14h del mateix 23 d'abril.

D'altres associacions s'han encarregat de gestionar la 18a edició del tradicional concurs literari. Enguany tindrà lloc el proper dijous 26 d'abril, a les 17.30h, a la sala d'actes de l'Espai Cultural Font de La Mina. L'acte comptarà amb el lliurament de premis i amb l'actuació del Mag Esparragow, que repeteix després de deixar bocabadades a les assistents de l'any anterior.

 

       

 

Els actes, però, van més enllà del barri. L'Agustí Clua, coordinador pedagògic de Secundària de l'Institut Escola de Sant Adrià del Besòs, estarà a la plaça de la Vila del municipi, durant la tarda del 23 d'abril, signant exemplars del seu llibre "Tardets".

Volem destacar també l'esdeveniment que organitzaran les participants del taller d'escriptura creativa Un Vent de Sal, de l'Ateneu Adrianenc. El dia de Sant Jordi les podrem trobar a l'stand UNESCO de Sant Adrià del Besòs difonent l'antologia de relats que han creat al llarg del curs. Els beneficis que recullin amb la venda del llibre aniran destinats a projectes d'obra social del municipi.

Per últim, i per anar escalfant motors de cara a la celebració, us animem a fer un cop d'ull al vídeo que Paidos de Sant Adrià ha realitzat sobre la seva particular llegenda de Sant Jordi.