La Mina reivindica la setmana de les dones en comunitat

Estrenem el mes de març posant el focus en les dones de la nostra comunitat. Amb motiu del 8M, el pebMINA ha organitzat una setmana plena d’activitats per reivindicar el paper de les dones del nostre barri. Les entitats del territori ens conviden a participar dels tallers, espectacles i col·loquis que estan previstos entre l’1 i el 9 de març.

La setmana de les dones al barri de La Mina s’inaugura el dilluns 1 de març amb una batucada a càrrec de Toquemxtu, que iniciarà a les 17.30h a la Plaça Maria Àngels Rosell i s’estendrà fins al Parc Campus Diagonal-Besòs. Una crida a la participació a ritme de música.

El dimarts 2 de març, les activitats continuaran amb un concert en viu a les 16.30h amb Blank i a les 18h, amb un cinefòrum a la fresca a la Residència Xior (Campus Diagonal-Besòs). 

El divendres 4 a les 10h el Fem Família prepararà tallers a càrrec de les mares del projecte a la Plaça Maria Àngels Rosell.

El dimecres 9 de març, també a la Plaça Maria Àngels Rosell, es llegirà el manifest de les dones (a les 10.30h).

Compartir-vos també que des del desdelamina.net inaugurarem el tema de fons “Feminismes”, amb una conversa entre dues dones veïnes del barri i alguns articles que ens ajudaran a introduir tot el que treballarem al llarg del curs.

A l’altra banda del riu, les entitats i l’Ajuntament de Sant Adrià també han elaborat un programa d’activitats que s’extendrà durant tot el mes de març. Amb el lema “Coeduquem, travessant els murs de la desigualtat“, les propostes inclouen videofòrums, jocs de taula feministes, testimonis de dones i tallers i formacions, entre d’altres.

També al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor les propostes s’han vestit de lila. Durant la setmana del 7 a l’11 de març, el jovent de la ciutat podrà gaudir del festival Sororifest, l’exposició “Dones amb història”, l’espai creatiu feminista i jocs de taula pel 8M.