Màgia i premis en la 17a edició del Concurs Literari de Sant Jordi

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

El passat 20 d'abril l'Espai cultural Font de La Mina va reunir a petits, joves i grans en el tradicional Concurs Literari de Sant Jordi. La 17a edició d'aquesta festa al barri va estar carregada de premis i de molta màgia.

      

Organitzat per la Fundació Privada Pere Closa, Salesians Sant Jordi PES La Mina i la comissió educativa del PEB La Mina, enguany el Concurs Literari de Sant Jordi va comptar amb la participació de infants i adults que van presentar els seus treballs en diferents modalitats.

Contes, poesies, dibuixos i relats van estar premiats per un jurat composat per la Marta del Campo (directora del Institut Escola de Sant Adrià del Besòs), la Txell Paez (de la Regidoria d'Educació de l'Ajundament de Sant Adrià del Besòs), la Paqui Perona (Fundació Surt), el Juan Manuel Martín (Casal dels Infants de La Mina) i l'Iván Cortés (Promotor escolar).

La jornada va estar conduïda pel Mag Esparragow, que va presentar un espectacle de màgia en el qual van participar gran part de les assistents.

Els millors moments del Concurs Literari els podreu trobar a la galeria d'imatges del desdelamina.net!