Paqui Jiménez, al primer “Fora de focus” del diari Jornada

La veïna del barri i portaveu dels afectats de l'edifici Venus es la protagonista de la secció "Fora de focus" del nou mitjà de comunicació generalista de base cooperativa.

 

"Quan un barri no funciona, cal fer menys preguntes als veïns i més als polítics", aixi de contundent s'inicia l'entrevista que li fa Andreu Merino a la nostra veïna.

A l'entrevista es comenta el dia a dia de Paqui portant endavant un bar, la situació del barri i la seva gent, s'apunten alguns dels temes claus i es planteja com veu el futur del barri.

Paqui es una de les veus publiques del barri. La seva participació en el moviment d'afectats per l'enderrocament de l'edifici Venus i els reallotjaments li ha fet estar present en diferents mitjans de comunicació. Destaquem la presentació de l'informe del Síndic de Greuges i la seva participació al programa "Jo pregunto" amb el president de la Generalitat Carles Puigdemont amb una visita posterior al barri per part del president.

 

Jornada, és un diari cooperatiu generalista que seguirà l’actualitat dels Països Catalans en català i des de les esquerres transformadores. La nova capçalera farà un seguiment de l’actualitat, l’economia, els afers internacionals i la cultura i es podrà comprar cada dissabte en format paper. A més és una cooperativa sense ànim de lucre formada per més de 600 persones i entitats sòcies i que depèn de les subscripcions.