PREJU :: Planeta Tierrorum

Un científic boig ens fa buscar una pedra màgica que evita que fem cap mena d’esforç: la pedra esforçal.

El grup de petits del Centre Obert del Grupo Unión, estem treballant aquest curs per tal d’entendre algunes coses entorn a l’esforç.
Ho fem a través d’un viatge imaginari al voltant de l’espai, guiats per un científic boig que ens fa buscar una pedra màgica que evita que fem cap mena d’esforç: la pedra esforçal.

Ara us ajuntem un fragment del nostre quadern de viatge:


[fotos: Grupo Unión]

El nostre viatge a través de l’espai cercant la pedra esforçal continua.
El Professor Jhan Dhull ens va aconsellar que anéssim a buscar-la a un planeta molt perillós, refugi de monstres: El planeta Tierrorum.


[foto: Grupo Unión]

Però quan varem arribar allà ens varem adonar que allà no hi podíem estar amb la nostra aparença, ja que només hi havia monstres.

El grup va decidir que podíem intentar camuflar-nos, amb unes disfresses ben fetes.


[foto: Grupo Unión]


[foto: Grupo Unión]


[foto: Grupo Unión]

I aprofitant que ho fèiem varem pensar que podríem muntar un passatge del terror per als nostres amics i pels nostres pares. Va sortir super bé, però, no varem ser capaços de trobar la pedra.


[foto: Grupo Unión]


[foto: Grupo Unión]

Però imagineu-vos, durant el procés varem descobrir que val la pena esforçar-se per preparar un passatge del terror. Ens ho varem passar bé muntant-lo i varem gaudir d’allò més. Creieu que serem capaços de trobar la pedra esforçal? Potser això no és el més important.
Ja us en continuarem informant.


[foto: Grupo Unión]

>llegeix la primera aventura publicada a desdelamina.net