Presentació del nou web de l’Ajuntament

Tindrà lloc el proper diumenge 10 de setembre, a les 18.30 h, a la sala de Plens de l’Ajuntament, un portal que renova la seva imatge i els continguts amb l’objectiu de donar resposta a les demandes i necessitats dels ciutadans i ciutadanes.

Entre les principals novetats es poden destacar les següents:

En primer lloc, la incorporació de la Guia urbana de la ciutat, una eina amb un gestor de continguts que permetrà mantenir-la totalment actualitzada. Amb aquesta guia els usuaris podran conèixer les obres del municipi que estan en execució, els talls de carrers, la situació dels centres educatius i dels comerços, etc.

En segon lloc, es potencien i milloren els espais de participació ciutadana: la Finestra del Ciutadà, que rebia fins ara els missatges del ciutadans i ciutadanes, canvia el nom pel d’Espai de Participació Ciutadana i incorpora un nou sistema d’identificació. En aquest apartat, cal destacar també la creació d’una base de dades de les associacions del municipi que tothom podrà consultar.

En tercer lloc, també s’impulsa l’espai de l’alcalde i, en aquest sentit, s’està treballant en la creació d’un bloc personal, un espai de comunicació des del qual l’alcalde s’adreçarà directament als ciutadans i ciutadanes i que inclourà, entre altres informacions, la seva trajectòria professional, una zona d’enllaços i un arxiu d’articles.

Finalment, es potencien també els elements visuals i al portal s’incorpora un vídeo promocional de la ciutat que permetrà als usuaris conèixer l’espectacular transformació que Sant Adrià ha viscut en els darrers anys; també s’inclou una web cam que farà fotografies diàries de la plaça de la Vila, de manera que tothom podrà seguir l’evolució d’aquesta actuació urbanística a través del web.

El web de l’Ajuntament de Sant Adrià vol passar de ser un proveïdor d’informació a convertir-se en un proveïdor de serveis per a la ciutadania. Amb aquest objectiu s’està treballant en l’àmbit de la tramitació electrònica, i dintre de poc temps els adrianencs i adrianenques podran fer des de casa tràmits com ara el pagament d’impostos o l’obtenció de certificats d’empadronaments, entre d’altres.

www.sant-adria.net és una finestra oberta que posa a l’abast de tothom informació imprescindible per conèixer el passat i el present de Sant Adrià i sobretot és una eina fonamental per apropar l’Administració local als adrianencs i adrianenques.