Milla de La Mina 2024: com serà la 4a edició de la cursa popular de La Mina

  • Categoria de l'entrada:Cultura / Educació

L’alumnat i professorat de 2n d’ESO de l’Institut La Mina ja fa mesos que treballa en la preparació de la 4a edició de la cursa popular del barri, la ‘Milla de La Mina’. Ells i elles són les responsables de tots els aspectes de l’organització d’aquesta prova esportiva que s’emmarca dins l’àmbit de ‘Vida Saludable’ de l’institut, i aquesta setmana l’han estat presentant a diferents col·lectius del barri.

Enguany la cursa es farà el pròxim dijous 21 de març, amb sortides a partir de les 11h davant el mateix institut. El recorregut, d’1,6 quilòmetres de llargada, manté l’exitós traçat de l’anterior edició que evita encapsular el CAP, però que permet que les participants passin pel bell mig de la Rambla Camarón i per davant del Centre Cívic i Comunitari o la Zona Esportiva de La Mina.

Com en altres ocasions, hi haurà quatre categories diferents pensades per a totes les edats i condicions. I és que, ens recorden, no cal una preparació física específica per participar a la Milla si estem bé de salut ja que, si cal, la podem arribar a fer caminant. Això sí, ens recomanen equipar-nos amb roba i calçat còmode. Si tot va bé, esperen poder tornar a arribar (o superar) a les 750 participants de l’any passat.

La inscripció a la Milla de La Mina és oberta i gratuïta i es pot fer fàcilment al formulari de la web de l’institut (ielamina.cat) o seguint els codis QR que hi ha als cartells de la cursa:

Ens veiem tots i totes el 21 de març a la Milla de La Mina!

Inscriu-te!