Prevenim la Covid-19 amb missatges més sensibles i amables amb la infància

  • Categoria de l'entrada:Educació

Fa mesos que els carrers del nostre barri, els espais comunitaris i els mitjans de comunicació s’han empaperat de cartells informatius sobre la Covid-19. Molt sovint es tracta de materials que contenen missatges, colors i imatges que ens poden transmetre sensació de perill i alarma, arribant a generar-nos sentiments de pors, angoixes o tristesa.

Per aquest motiu, l‘Associació Casal Infantil La Mina ha volgut transformar totes aquestes propostes a través d’una mirada molt més amable i sensible cap a la infància.

Com sabem, ja fa uns mesos que es va recuperar una certa normalitat al nostre barri. Els espais educatius vam reactivar la presencialitat, i des de llavors, amb la normativa Covid-19, hem anat omplint els escenaris de treball amb cartells informatius i de prevenció per la pandèmia. Uns cartells que a vegades poden emetre missatges negatius que ens generen sensació de perill, angoixa, alarma o pors.

Per això l’Associació Casal Infantil La Mina ha transformat aquests materials en cartells de prevenció de la Covid-19 molt més amables i sensibles, pensats per a la infància. Transmeten la mateixa informació, però amb un missatge de protecció, confiança i cura de les persones.

Amb les il·lustracions de Marta Moreno (@marta_ilu), el @casalmina vol enfortir la seguretat i provocar sentiments de comunitat i solidaritat, molt necessaris per sentir-nos millor i més ben preparats per superar aquesta situació.

Des de l’Associació Casal Infantil La Mina ens motiven a empaperar els nostres espais i omplir les xarxes socials amb aquestes creacions educatives! Us podeu descarregar les versions dels cartells en català i les versions en castellà.

Us animeu a canviar els cartells?