Prop de 5.000 escolars visiten les centrals d’Endesa a Sant Adrià

Tot un món d’energia és el programa que ofereix Fecsa Endesa on dóna a conèixer els elements essencials del desenvolupament científic i tecnològic.

Un total de 4.860 escolars van visitar durant el 2006 les centrals que Fecsa Endesa té a Sant Adrià de Besòs. D’aquests, 3.001 van passar per la central tèrmica, gràcies a un total de 124 activitats programades, i 1.859 van conèixer de prop el cicle combinat del Besòs, a través de 79 activitats.

Les visites s’emmarquen en el programa educatiu que Fecsa Endesa ofereix al conjunt de centres informatius i d’interpretació permanents sobre l’empresa i el món de l’electricitat que la companyia té oberts al públic de manera gratuïta en diverses de les seves instal·lacions arreu de Catalunya.

Amb el nom Tot un món d’energia, el programa pretén donar a conèixer els elements essencials del desenvolupament científic i tecnològic. Consta de 9 activitats educatives i 6 de divulgatives i, durant el 2006, s’han programat 645 activitats que han arribat a 296 centres educatius catalans.

En total, més de 15.000 persones han passat pel programa, i la majoria de visites s’han concentrat a la ciutat de Barcelona. Des que es va fundar la iniciativa, el 1994, més de 260.000 persones han passat pel programa.

Enllaç relacionat

>>El Punt