Puigdemont es reuneix amb les entitats de La Mina

El passat dimecres diferents representants d'entitats veïnals de La Mina es reunien al Palau de la Generalitat per parlar amb el president, Carles Puigdemont. La trobada servia per traslladar algunes de les inquietuds del barri al Govern.

Durant la reunió, Puigdemont va refermar el seu compromís amb el barri i va expressar la seva voluntat «que tant l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs com les entitats veïnals s'hagin de sentir acompanyades». Així mateix, el president de la Generalitat de Catalunya va advertir de la necessitat d'escoltar als veïns i les veïnes i de trobar solucions a les possibles problemàtiques existents.

Com ja va recalcar durant la darrera reunió en el mes de novembre a l'Ajuntament de Sant Adrià, «el tema de La Mina és un tema de país».

A més, el president es va comprometre a visitar el barri i a tractar una de les qüestions encara pendents: el futur del bloc del carrer de Venus.

Les entitats que van participar a la reunió són la Plataforma d'Entitats i Veïns i Veïnes del Barri de La Mina, l’Arxiu Històric i Centre de Documentació de La Mina, el Centre Cultural Gitano de La Mina, els Salesians Sant Jordi, el Grup de Dones IRIS, l’associació esportiva Fòrum La Mina, el Club de Lluita Olímpica – Club de Gimnàstica La Mina i el Club de Lluita Olímpica – Club de Gimnàstica La Mina.