Reis 2024 al barri de La Mina: cavalcada, recorregut i horari

  • Categoria de l'entrada:Cultura

S’acosta un dels dies més esperats per la canalla (i també per algun adult) de totes les festes de Nadal. I és que aquest divendres 5 de gener per fi arribaran al barri de La Mina els tres Reis Mags d’Orient en la tradicional cavalcada de Sant Adrià de Besòs. Melcior, Gaspar i Baltasar faran el seu recorregut pel barri damunt les seves carrosses, en el que tots els nens i nenes els podran donar la benvinguda i, si ho volen, també les cartes d’última hora amb els seus desitjos i regals preferits.

La cavalcada arribarà a La Mina a partir de les 18:30h de la tarda del divendres 5 de gener, girant des de la ronda de Sant Ramon de Penyafort i enfilant tot el carrer de Ponent abans de passar al barri de la Catalana a les 19h. És a dir, que enguany el recorregut durà als Reis Mags a passar per davant de l’edifici Venus, l’Espai Cultural Font de La Mina, la part superior de la rambla de Mart i el Casal Cívic i Comunitari de La Mina.

Font: Ajuntament de Sant Adrià de Besòs

 

Això sí, aneu ben preparats perquè les prediccions parlen de pluja lleugera ara mateix en aquest horari. Si voleu estar al dia podeu consultar la web del Servei Meteorològic de Catalunya, però de moment sembla que els Reis poden dur amb ells el molt esperat regal de pluges que tant necessitem en tot el territori. Sigui com sigui, de ben segur que els nens i nenes de La Mina no fallaran un any més a la cita reial.