Reivindicació i comunitat en la jornada pel 8M al barri

  • Categoria de l'entrada:Dones

Sant Adrià del Besòs es troba immers en unes setmanes d’esdeveniments commemoratius per reivindicar i celebrar el Dia Internacional de les Dones. Des del passat 2 de març, el municipi està duent a terme un programa d’activitats que inclouen tallers, actes comunitaris, jornades de reflexió i espais d’aprenentatge i joc entorn a la igualtat i el paper de les dones a la nostra societat.

El programa d’activitats de Sant Adrià del Besòs pel 8M també inclou activitats que es desenvoluparan al barri de La Mina. I la primera d’elles va tenir lloc ahir, 9 de març, a la plaça Àngels Rosell. L’espai va acollir la XIV Jornada “El Consell Municipal de les Dones surt al carrer”, un acte reivindicatiu i festiu a l’espai públic. Aquest va comptar amb taules informatives gestionades pel teixit associatiu del barri, amb l’elaboració d’un mandala per la igualtat i amb un contacontes feminista pels infants, a càrrec de la companyia Patawa.

La jornada va concloure amb la lectura del manifest del 8M, organitzada pel Consell Municipal de les Dones i la Regidoria d’Igualtat. Un esdeveniment que va arreplegar al veïnatge i a les entitats del barri.

Les activitats pel 8M al municipi s’estendran fins el proper 26 de març. I els actes al barri també continuen. El proper dijous 12 de març, el pebMINA organitzarà un acte comunitari per reivindicar i sensibilitzar als infants del Dia Internacional de les Dones, tot coneixent en profunditat les històries que hi ha al darrere dels carrers amb noms de dones del barri.

Des del desdelamina.net, us animem a participar dels diferents esdeveniments commemoratius, i a compartir-los a les xarxes socials amb el hashtag  #DiaDeLesDonesSAB!