SETMANA CULTURAL :: Sopa de Lletres

Ahir dijous, la Setmana Cultural va celebrar l’il·lusió per el nou equipament de la biblioteca del barri i va treure al carrer la cultura: llibres, contes, ordinadors, jocs i moltes, moltes lletres.

A l’ombra del edifici nou de la biblioteca del barri (que envolta la coneguda Sala Pinòs) i amb menys carpes de les previstes (el vent va estar també convidat a la festa) es va celebrar l’activitat anomenada Sopa de Lletres. La idea era treure al carrer la il·lusió per disfrutar de la cultura, l’aventura de llegir, de la magia d’escoltar un conte, de comunicar-se amb el món via internet o d’escriure una historia.


[Foto: Grupo Unión]

La Sopa de Lletres es va formar amb quatre espais. El primer racó va ser el marató del contecontes on tothom podia gaudir d’escoltar un conte. Els nois de l‘UEC l’Eina van explicar un conte per nens sobre un estel mentre en Màrius ho feia per totes les edats.


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]

El següent espai era l’Ã’mnia al carrer, on es podien utilitzar els ordinadors per estar una estona conectat a internet, navegar per les webs i xatejar o escoltar musica, practicar una mica de mecanografia i jugar amb jocs educatius.


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]

També es podia participar en elBlog de la Ilusión i deixar constància de les nostres il·lusions per el present i futur del barri.

En el racó de lectura podies passar una estona llegint diaris, contes o llibres, assegut al terra amb coixins o en una taula. També podies jugar una mica a jocs d’enginy i fer la sopa de lletres de l’il·lusió.

I també gracies a la visita de la Biblioteca Popular de Sant Adrià podies fer-te el carnet de la nova biblioteca.


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]

I a la altre cantonada es començava el primer llibre de la nova biblioteca, amb les histories, contes, poemes i obres de tothom i que uns quants il·lustradors decoraven amb tot de colors i dibuixos.


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]

Tot junts van fer una bona sopa de lletres i durant unes hores la cultura va estar al carrer.