S’ha inaugurat el Club Boxa Sant Adrià, el primer centre d’aquest esport en el municipi

A l’acte va assistir el bicampio del món, Javier Castillejo, El Lince de Parla


El passat dissabte 8 de setembre, a les 18 h, va tenir lloc la inauguració del Club Boxa Sant Adrià (passeig de la Rambleta, 17). Amb l’obertura d’aquest centre, el primer que difon l’esport de la boxa a Sant Adrià, s’ amplia el ventall esportiu de la ciutat.

L’acte va comptar amb la participació del bicampió del món de boxa, Javier Castillejo, conegut com El Lince de Parla, i l’assistència d’altres importants figures de la boxa nacional com Xavi Moya, Paco Noales, César Córdoba, Jaume Pons, José M. Guerrero i César Esquivel, entre d’altres. També hi va assistir el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Juan Carlos Ramos, i el president de la Federació Catalana de Boxa, Juan Antonio Fuertes.

El club compta amb 120 m2 en els quals es faran activitats adreçades a tots els públics, l’objectiu és oferir boxa a la carta perquè tant les persones que vulguin competir com les que simplement vulguin aprendre i practicar tècniques de boxa ( entrenaments amb sac, corda, etc) per mantenir-se en forma -sempre amb les màximes mesures de seguretat i evitant els cops- trobin el seu espai .

El Club Boxa Sant Adrià té previst ampliar les seves instal·lacions en un futur pròxim i plantejar noves activitats esportives que tenen la boxa com a base: kick boxing, full contact, muay thai, boxa infantil, cardio box, aeroboxing i body combat, entre altres.

La fotografia que il·lustra aquesta notícia pertany a la fotògrafa xilena Viviana Ribas carregada a la pàgina web Flickr. Flickr és una pàgina web on es comparteixen, s’organitzen i es magatzemen les fotografies més populars de la Xarxa.