15 anys i més :: Crònica d’un aniversari molt poètic

Ja us ho anàvem anunciant: el desdelamina.net ha fet 15 anys i per a celebrar-ho, ens hem acompanyat d’amigues i amics que han volgut bufar espelmes amb nosaltres. I de poesia, de molta poesia també!

 

      

 

Hem fet 15 anys i per a nosaltres era important celebrar-ho i convidar a totes les persones que ens han ajudat a créixer. El nostre és un projecte petit en un barri on hi passen, sovint, grans coses. I no és fàcil lluitar per a la supervivència. Per això volíem recitar que estem contentes de donar-li més vida al desdelamina.net!

I és que la poesia ens va acompanyar durant tot l’acte del passat 20 de juliol. La sala d’actes de la Biblioteca Font de La Mina es va omplir dels versos i les rimes de sis poetes. L’Esteve Bosch, el Francesc Gelonch, la Maria Sevilla, la Raquel Santanera, la Laia Carbonell i el Guim Valls van oferir-nos alguns dels seus poemes, i nosaltres estem molt agraïdes!

 

      

 

      

 

      

 

I vam presentar el logo de l’aniversari que ens ha dissenyat Núria Alonso, una mena de referencia a la nostra tasca de cosir el mon digital amb l’analògic.

 

 

També vam aprofitar la trobada per donar a conèixer les guanyadores del concurs #ILoveLaMina, que ha estat actiu a Instagram durant el mes de juliol.

En la categoria de jurat comunitari, van endur-se premi en @faraoncillo i el @casalinfants. L’obsequi, en aquest cas, era una targeta regal facilitada per Abacus Cooperativa.

I en la categoria popular, @adriredondo92 i @schultz_and_more es van endur un lot de llibres facilitats per L’Avenç, l’Arxiu Històric del barri i el Crític.

Enhorabona a totes i gràcies per la participació!

 

      

 

      

 

Els 15 anys ens han animat, a més, per a canviar el disseny del nostre web, i a l’acte vam mostrar com serà la nova pàgina. Els qui no vau estar presents podreu gaudir del nou format a partir del mes de setembre!

 

      

 

Les sorpreses ens vam acompanyar fins al final de la celebració. Però si voleu saber com es va viure la celebració dels 15 anys a la xarxa, feu un cop d’ull al twitter des del desdelamina.net i al nostre Flickr!

Gràcies a totes per participar i per motivar-nos i fer-ho possible!