15 anys i més :: Ho celebrem amb el Concurs #ILoveLaMina!

Amb motiu de la celebració dels 15 anys del desdelamina, convoquem el Concurs #ILoveLaMina amb l’objectiu de mostrar aspectes i experiències positives del barri a la xarxa social Instagram.

 

      

 

El projecte Desdelamina fa 15 anys i per a celebrar-ho, volem animar-vos a participar en el concurs fotogràfic I love La Mina, que estarà actiu entre els dies 25 de juny i 15 de juliol a la xarxa social Instagram.

 

En què consisteix el concurs?

El concurs fotogràfic #ILoveLaMina consisteix a publicar imatges de La Mina que mostrin activitats, elements o espais que ofereixin una visió positiva del barri per a les persones que les pengen. Aquestes imatges hauran d’anar amb l’etiqueta #ILoveLaMina i es publicaran a la xarxa social Instagram.

 

Quan podem participar-hi?

El concurs s’iniciarà el dia 25 de juny i finalitzarà el dia 15 de juliol. No s’admetran al concurs fotografies publicades fora d’aquests terminis.

 

Quins són els requisits de participació?

Per a participar en el concurs, caldrà tenir un compte a Instagram i respectar les condicions de la xarxa social (http://instagram.com/legal/terms/).

Les persones participants hauran de:

  • Fer una fotografia que mostri una visió positiva del barri de La Mina, incloent activitats, elements o espais de referència per a la persona que la publica.

  • Pujar la imatge a Instagram.

  • Etiquetar la imatge amb el hashtag #ILoveLaMina.

  • Per a evitar possibles problemes d’etiquetatge de les imatges és recomanable seguir el compte del @desdelamina (https://www.instagram.com/desdelamina/) i mencionar-lo a la publicació participant.

No hi ha limitació de quantitat de imatges per a cada compte participant. En el concurs, hi pot participar qualsevol persona física major de 16 anys.

Les participants hauran d’assumir la responsabilitat del contingut de les imatges presentades davant de tercers. Les imatges no poden contenir material obscè, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. El compte organitzador del concurs, @desdelamina, es reserva el dret de rebutjar imatges i missatges que no compleixin aquestes característiques.

Les persones participants cedeixen a desdelamina els drets d’explotació de la propietat intel·lectual de les imatges presentades al concurs, amb caràcter d’exclusiva i sense limitació de temps. Es reserva, per tant, el dret de fer difusió i de publicar les imatges a la resta de xarxes socials del projecte, al butlletí i al web.

 

Com es seleccionaran les propostes guanyadores?

La tria de les imatges guanyadores es farà durant la setmana del 16 de juliol al 20 de juliol.

S’estableixen dues categories:

  • Categoria del jurat: les imatges guanyadores seran escollides per un jurat comunitari. Aquest jurat estarà integrat per les persones vinculades al projectes Desdelamina, tenint en compte la originalitat de les propostes.
  • Categoria popular: les imatges guanyadores ho seran en funció del nombre de likes que rebin a les publicacions de Instagram.

Hi haurà dues premiades per a cada categoria.

 

      

 

Quins són els premis?

Es lliuraran els següents premis:

 

      

 

Com es comunicarà el resultat?

Desdelamina es posarà en contacte amb les persones guanyadores a través del seu perfil de Instagram @desdelamina, deixant un comentari a les imatges en qüestió i donant instruccions per posar-s’hi en contacte. Els premis s’entregaran durant la Festa del 15è aniversari del Desdelamina, que es celebrarà al barri de La Mina el proper 20 de juliol. L’assistència a l’acte serà obligatòria per a recollir el premi.

La llista de guanyadores es publicarà posteriorment als canals comunicatius del Desdelamina.

 

      

 

No us ho penseu: afineu la mirada, tingueu a mà els vostres mòbils i dispareu! La Mina està plena de coses bones i al Concurs #IloveLaMina totes hi tenen cabuda… participeu-hi!