Adrilàndia 2008 :: Una cita pels més petits

Les entitats del barri de La Mina també han estat present: la ràdio, el grup de dones Alfa Costura, el Casal Infantil i el Grupo Unión.

Els passats dies 2, 3 i 4 de gener, Sant Adrià del Besòs va celebrar un any més el saló infantil Adrilàndia. Els nens i nenes del municipi han començat l’any carregats d’il·lusions. Tallers, jocs i activitats d’aventura s’han barrejat en el saló que aquest any celebra la seva XIII edició.

Com a novetat d’aquest any, l’espai de tallers ha tornat al Poliesportiu Can Ricart, però l’escola Sant Gabriel de Sant Adrià no ha deixat de jugar un paper important en el saló. Els seus grans espais han allotjat les activitats més lúdiques i esportives per als més petits.


[Foto: Grupo Unión]

Les entitats del barri de la Mina també han estat presents. Ràdio la Mina va emetre en directe aquells dies per antena; les dones d’Alfa Costura, van portar els seus fils i agulles i van ensenyar els petits a fer diferents peluxos. El Casal Infantil del barri va omplir de colors les carones de tots aquells que van passar pel seu davant, en el seu taller de maquillatge.


[Foto: Grupo Unión]

Finalment, el Grupo Unión va apostar per un taller de reciclatge on tots els menuts van poder crear peculiars animals i ninots amb filferro, paper, taps d’ampolla i tub coarrugat.


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]


[Foto: Grupo Unión]

Aquesta activitat organitzada per l’Ajuntament de Sant Adrià, amb la col·laboració de moltes entitats del municipi, ha esdevingut un referent per tots els infants del municipi en les festes nadalenques.