ADRILÀNDIA 2007 :: Sant Adrià de Besòs

Hi havia una vegada un país molt especial… Adrilàndia: Un petit món per els més menuts

Adrilàndia ::

“Hi havia una vegada un país molt especial. Era molt especial perquè estava ple de tallers, jocs, sorpreses i diversió per a tots els nens i nenes. Era un país molt especial perquè estava a dins d’una ciutat, la ciutat dels adrianencs i les adrianenques. I per això aquest país es deia ADRILÀNDIA. Per això i per que tots es trobaven allà un cop a l’any durant tres dies, tres dies meravellosos…”

No t’ho pots perdre!

El XII Saló infantil Adrilàndia t’espera els dies 2 (de 16 a 19.30 h) el 3 i 4 (d’11 a 14 h i de 16.30 a 19.30 h) i el 5 (festa de cloenda a les 12 h) de gener.

El lloc és el complex format per el pavelló Ricart i l’escola Sant Gabriel de Sant Adrià (entre c/ de Ricard i Pg. de la Rambleta)

ATENCIÓ: Aquest any l’entrada principal serà pel Passeig de la Rambleta

En els propers dies rebreu per correu el passi per als tres dies del saló a casa vostra. Aquest passi és repartit tots els nens i nenes censats a Sant Adrià entre 0 i 16 anys. A més també es reparteix a les escoles del municipi per tal que ho facin arribar als alumnes no residents a Sant Adrià.

Bus màgic Adrilàndia ::

La màgia del saló Adrilàndia es multiplica aquest any per dos. Simultàniament a la celebració del saló central, un autobús màgic farà una estada a cada barri durant els dies 2,3 i 4 de gener. Aquest bus és una petita “sucursal” del saló a cada barri de Sant Adrià.

Els horaris i llocs seran els següents:

Dia 2 de 16.30 a 19.30 h a Sant Joan Baptista (C/ de la Platja davant estació Renfe)

Dia 3 matí a La Mina a la Rambla Mina d’11 a 14 h

Dia 3 tarda a La Catalana a la Plaça Mossos d’Esquadra de 16.30 a 19.30 h

Dia 4 matí al Besòs a la Plaça 25 d’Octubred’11 a 14 h

Dia 4 tarda a Trajana-Montsolís a la Via Trajana de 16.30 a 19.30 h

L’accés al bus és lliure