Animació al carrer :: Circ al Parc del Besòs

Aquest dissabte l’Animació al carrer ens va portar un espectacle de circ al Parc del Besòs

Senyores i senyors, nens i nenes, avis i avies … Comença l’espectacle!

És dissabte i el barri es desperta amb una aparent tranquil·litat. Aquesta durarà ben poc, perquè a les onze comença el nostre cercavil·la. Tres músics, cinc nens amb xanques i uns quans més a peu de carrer, ens disposem a despertar el barri, per convidar a tothom que ho vulgui a un espectacle de circ, amb la companyia SOLFACIRC.


[foto: Grupo Unión]

Fem enrenou, cridem l’atenció dels més despistats i repartim paperets i caramels a tot aquell que està disposat a escoltar-nos.

L’hora de l’espectacle està a punt de tocar i comencem a caminar fins el parc del Besòs. Allí ens espera un escenari amb un munt d’objectes estranys, que durant la propera estona descobrirem, provarem i tocarem.


[foto: Grupo Unión]

[foto: Grupo Unión]

[foto: Grupo Unión]

[foto: Grupo Unión]

L’estona ha passat volant, tant que tot ja s’ha acabat. Els nens i nenes que han participat d l’espectacle se’n van corrents a casa, doncs ja és l’hora de dinar i la panxa els fa soroll. Els nostres petits artistes també se’n van, però sense cap llàgrima, doncs el proper dia 13 de juny torna ha haver-hi espectacle, i tot tornarà a començar, donant al barri aquest toc màgic que per uns instants atura el món.