Área Besòs estrena el seu portal ciutadà

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Fa uns dies, Área Besòs va posar en marxa un nou apartat a la seva web com a portal ciutadà on es poden publicar comentaris, queixes i denúncies sobre Sant Adrià, Badalona i Santa Coloma.

Área Besòs estrena el seu portal ciutadà 

Aquest portal neix com a resposta a la desaparició de la secció La Finestra del Ciutadà de la web de l’Ajuntament "[…] on tothom podia expressar públicament les seves queixes i preguntar els responsables municipals sobre qüestions que afectaven a la ciutat. Poc a poc, la finestra del ciutadà es va convertir en un fòrum on els ciutadans i ciutadanes podien comunicar-se directament amb els seus polítics i compartir inquietuds. Des de fa uns mesos, però, la finestra del ciutadà ha desaparegut i s’ha creat l’espai de participació ciutadana, on només apareix un correu electrònic per enviar les queixes i preguntes. Així, ha desaparegut un lloc d’expressió de la ciutadania que era l’espai més actiu de la web consistorial. Tot i les demandes perquè es tornés a activar, el consistori al·lega que tan important és assegurar el dret a la informació com preservar el dret a la intimitat.

Àrea Besòs […] ha creat un fórum obert on tothom que ho vulgui pot deixar el seu comentari, les seves queixes i preguntes de manera pública i lliure. L’únic requisit per poder participar-hi, per garantir la seguretat i la transparencia, és registrar-se, un pas en el que només es demana una adreça de correu electrònic."

 

Pots llegir la noticia i comentar-la a la web de Área Besòs i participar al Portal del Ciutadà