Benvingut, 2021!

  • Categoria de l'entrada:desdelamina

Que el 2020 ha estat un any estrany, intens i atípic no és cosa nova. I que esperem l’arribada del 2021 amb esperança i amb ganes de recuperar les coses senzilles, tampoc. Després d’un temps d’incertesa i de constant adaptació, afrontem el repte de cuidar les il·lusions i els somnis del nostre projecte.

I amb aquest propòsit, el de fer créixer el desdelamina en un context on sembla que tot canvia i ens sorprèn, hem decidit tancar el 2020 ideant i dibuixant futur. Amb les cartes Dixit com a excusa, ens hem aturat per reflexionar sobre què som i cap a on volem caminar.

De la perpetua adaptació als canvis a la cerca de llums, passant també per un viatge de contratemps i d’aventura. Al desdelamina és fàcil que ens embarquem en noves idees, i és en aquest punt on resideix la nostra màgia. Ens agrada escoltar-nos, escoltar-vos i regalar-nos moments per païr i repensar. I ens agrada escriure, és clar, i explicar-vos com vivim el nostre barri.

Al 2021, per tant, continuarem cercant noves propostes, generant alternatives i sumant-nos a iniciatives per teixir una comunitat cada cop més enfortida i cohesionada per construïr un millor present i futur.

Per un feliç 2021!