La Mina s’omple d’activitats per Nadal

Com cada any, el barri s'omple d'activitats durant els temps de Nadal, i hem pogut tornar a tastar l'escudella de Les Adrianes, firar-nos a la IV Fira de Nadal, visitar la decoració dels comerços que han participat en el concurs d'aparadors i anar d'acampada màgica amb el Reis d'Orient.

DSCN1351

 

IV Concurs d'Aparadors

enguany s'ha organitzat la quarta edició del Concurs d'Aparadors, promogut per l'Associació de comerciants, en el que han participat més de trenta comerços del barri.

 

Un cop el jurat ha emés veredicte estètic, el comerços que han rebut millor valoració de la seva ornamentació han estat:

POLLERIA GARCÍA, de la Paquita, una habitual d'aquest llocs més alts de la classificacio, que s'ha endut el primer premi

 

Nadal2012_botigues 003

 

GRANJA LA DONA, que ha obtingut el segon premi per una decoració molt participada en la seva elaboració, ja que hi varen col·laborar també filles i fills de les clientes de la Granja

Nadal2012_botigues 032

 

I el tercer premi ha estat per el bar SAN MARTIÑO 2, que ha omplert el local de núvols de neu

Nadal2012_Botigues_9

 

IV Fira de Nadal

Els premis del concurs de decoració d'Aparadors ens varen donar en el marc de la Fira de Nadal, organitzada també per l'Associació de comerciants,  que enguany va canviar d'emplaçament per a situar-se a la Ronda de Penyafort. Amb aquest trasllat, la Fira ha tingut una major visibilitat i una major afluència de públic.

Aquest dies la ronda s'ha omplert de propostes comercials i actuacions artístiques diàries que s'han tancat amb el ja tradicional i disputat concurs de truites de patates, en el que el jurat catador ha tornat a tenir dificultats per a establir quines truites han estat  les tres millors.

(foto extreta de barrimina.cat)

 

Podeu trobar més informació de la Fira a l'article publicat a la web del Consorci del barri de La Mina

 

El campament màgic del Reis d'Orient

El passat dia 20, ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar, van triar l'Espai Cultural Font de La Mina per plantar el seu campament màgic, al que van anar el els nens i nenes del barri per a lliurar en mà les seves cartes amb el seus desitjos per a la nit de reis

 

DSCN1376

 

Escudella de Nadal de Les Adrianes

Una any més l'associació de Dones Les Adrianes, van omplir els carrers del barri dels aromes de la seva escudella de Nadal. Una tradició al barri que es celebra el darrer dijous de Nadal que ajuda a combatre el fred de l'hiverm amb una bona tassa de caldo. I si en vols dues, també te les donen.

Escudella Nadalenca de les Adrianes (2012)

Per que us feu una idea del volum d'aquesta escudella, només cal dir que Les Adrianes hi posen 15 pilotes a la carn d'olla que van posar a bullir en un recipient de 100 litres de capacitat. La resta d'ingredients els podeu trobar en aquest article, però més que intentar reproduïr-la, el millor que podeu fer es tastar-la,  encara que ara ja us haureu d'esperar fins els propers nadals.

 

 

Bon Nadal i millor any nou a tota la gent de La Mina!