BICICLETADA popular a Sant Adrià

Els comerciants del municipi associats a Sant Adrià Comerç Dinàmic, organitzen la “1ª Bicicletada popular de Sant Adrià Comerç Dinàmic”.

El dissabte 10 de setembre, a les 18.00 h i dins dels actes de la Festa Major, els comerciants del municipi associats a Sant Adrià Comerç Dinàmic, organitzen la “1ª Bicicletada popular de Sant Adrià Comerç Dinàmic”.

Es tracta d’una passejada oberta a tothom que recorrerà les principals vies del municipi i baixarà per la llera del riu a on, en acabar el recorregut, se celebrarà una festa pels participants.

Actes com aquest volen donar a conèixer el comerç del municipi i contribuir a que els clients habituals se sentin més units amb els seus comerços habituals. Per participar-hi cal inscriure’s a les botigues, els participants portaran un dorsal amb el nom de la botiga en la que s’han inscrit. Tots els participants lluiran una samarreta commemorativa que els regalarà l’organització.

Durant la festa, hi haurà un sorteig de premis pels participants i les tres botigues que hagin aportat més ciclistes també tindran premi.