Carnestoltes al Grupo Union

Com podem deixar passar una festa tant espectacular i no celebrar-la? No, no patiu, no ho hem fet. Els diferents projectes que treballem amb infants i joves hem celebrat de diferents maneres el carnestoltes.

L’Aula d’Estudi, va fer una festeta. Els nois i noies van venir disfressats des de casa. Però si volien berenar s’ho havien de “currar”, ja que tant el menjar com la beguda se les havien de guanyar tot i fent proves molt arriscades.

Al Centre Obert van fer una desfilada per la passarel·la Faction Fashion a ritme de reguetton, amb les màscares que tant petits com mitjans havien fet als tallers. Al llarg de la tarda van fer proves i jocs. Van crear cançons i coreografies al més pur estil del Carnaval de Río. Un jurat molt especial i florit va atorgar diversos premis com el més original, el més vistós, el més miner i molts altres. El berenar va ser el premi i punt i final a aquesta tarda de carnestoltes.Els educadors i educadores no es van escapar a aquesta febre del Carnestoltes. Molt guarnits van donar la nota, tal i com s’ha de fer en una festa com aquesta.

El dimarts a l’Òmnia, els nens i nenes van donar color a unes sardines gens comestibles però molt virolades.