CARTOGRAFIA SENSIBLE :: cont@Mina

Les nostres cartografies son una proposta que ens serveix per conèixer, reconèixer i aprendre plegats sobre el nostre barri, la seva realitat, la seva historia i els seus futurs i així, entre tots, poder fer un mapa col·lectiu, sensible i creatiu que ens permetes identificar i compartir aquells racons i moments que han tingut una especial significació per a cadascun de nosaltres.

En aquesta travessa, companys periodistes que ens han plantejat una sèrie de notícies per reflexionar sobre elles i com retraten el barri. Les posarem en diàleg amb les sensibilitats i les experiències entorn a la vida d’un barri com el nostre.

Així l'Helena López, l'Enric Borras, l'Andreu Merino i el Jordi Ribalaygue ens van convidar a acompanyar-los en els seus dubtes, dilemes i intuïcions entorn a l'exercici de la seva professió i la realitat del barri.

Com a cronica d'aquesta cartografia us deixem amb un recull dels tuits i publicacions que es van realitzar durant la travessa.

 

També us podeu descarregar el llibret amb el recull de les noticies presentades i els comentaris realitzats pels companys periodistes i veure les fotos publicades al nostre Flickr.