Cartografies Sensibles :: passeig per La Mina amb Euskal Etxea Barcelona

Perquè els mapes només tenen una petita llegenda a un costat i necessitem més fites que ens serveixin de guia, hem decidit fer recorreguts per el barri per anar dotant de contingut la nostra travessa. Aquest dissabte 18 de gener, ens acompanyen els amics de Euskal Etxea de Barcelona en la primera cartografia sensible de l'any.

 

Tal com diuen al seu blog, Euskal Etxea Barcelona ha decidit "fer un relat de la ciutat, una memòria de la ciutat diferent i distant de la que surt a les guies, atenent sobre tot a aquelles parts de la nostra ciutat més desconegudes, més estigmatitzades, més apartades del centre turístic i massificat".

I es pregunten: "Quantes vegades heu estat al barri de La Mina? I quantes vegades heu sentit parlar d’ella? Perquè no conèixer-la de primera mà, de la mà de les entitats i persones que hi treballen i hi viuen allà? Vine i descobreix una altra ciutat, la ciutat on també hi viu La Mina."

I això farem aquest dissabte. Una passejada conjunta amb els amics d'Euskal Etxea per a que coneguin el nostre barri i la nostra gent i així es puguin construïr la seva pròpia resposta.

 

La convocatòria és oberta. Acompanya'ns!!!

 

 

 

Més informació sobre Euskal Etxea:

 

EUSKAL ETXEA
Centre Cultural: Arc de Sant Vicenç
Restaurant: Placeta Montcada 1-3
08003 Barcelona

M L-4 ( Jaume I ) i L-1 ( Arc de Triomf )

Horari d’atenció al públic:
De dilluns a divendres, a l’oficina, d’10h a 13h. Per les tardes de 18h a 22h adreceu-vos al Txoko [El Restaurant té el seu propi horari]

Telèfon.- 93.310.22.00 (Restaurant 933102185)
barcelona@euskaletxeak.org

http://www.euskaletxea.cat/

 

 

Nota de redacció: totes les fotografies d'aquest article s'han extret de la pàgina web d'Euskal Etxea