La Castanyada i el Halloween es donen la mà al barri

El Casal Infantil ens convida als actes que realitzara per celebrar la Castanyada d'aquest any.

El 31 d'octubre hi haura el contecontes "Castanyada vs Halloween", l'entrega de premis del II Concurs de creacions creatives amb la tardor i la castanya com a protagonistes i el 9 de novembre Passatge del Terror benèfic.

 

Així el el conte contes "Castanyada VS Halloween" presentara a l'Espai Cultural Font de La Mina es representarà una història de interculturalitat per conciliar les dues tradicions.

Entenen que no es tracta d'escollir, sinó, de conservar i donar a conèixer les tradicions pròpies i enriquir-nos d'altres que cada vegada estan més presents com el Halloween, una festa nascuda als països anglosaxons que gira entorn del terror però d'una manera alegre i divertida.

Al II Concurs de creacions creatives amb la tardor i la castanya com a protagonistes pot participar tothom portant la seva creació a la biblioteca del barri abans del 30 d'octubre.

Aquest es un concurs per potenciar la creativitat i la imaginació. Hi ha quatre categories, per infants fins a 5 anys, per infants fins a 8 anys, per infants a partir de 9 anys i per grups. Per finalitzar es repartiran castanyes als assistents.

El plat fort arribarà el dissabte 9 de novembre amb el Passatge del Terror benèfic que es farà al Casal Cívic de La Mina a partir de les 18:30h amb una versió per infants i famílies i altre amb més terror a partir de les 20h per joves i adults. Els 2€ de cada entrada es destinaran als projectes d'educació en el lleure i acció social de l'Associació Casal Infantil La Mina. Si ets major de 18 anys, pots fer de voluntari o voluntària al passatge enviant un mail a casal@casalinfantillamina.com