+ CIVISME

L’Ajuntament edita 8.000 fulletons per promoure el civisme a Sant Adrià

El consistori repartirà aquesta mateixa setmana 8.000 fulletons informatius per promoure el civisme entre la població adrianenca.

L’ actuació s’emmarca dins de la campanya Sant Adrià, ciutat educadora que es va posar en marxa el passat mes de juny amb la difusió de la nova ordenança sobre la tinença d’animals i que té com a eixos principals el civisme, la joventut i la sostenibilitat.

Sota el lema +civisme els díptics tracten sobre diversos temes com ara la contaminació dels cotxes vers una mobilitat més sostenible, la brossa i l’ús correcte dels contenidors, els animals de companyia i les obligacions dels seus propietaris, la conservació de la nostra ciutat, de la platja, del riu, dels parcs i jardins especialment pel que fa al mobiliari urbà, les pintades de les parets, la brossa a la via pública i els sorolls, entre d’altres.

Sant Adrià s’ha transformat en els últims anys en una ciutat més maca, amb un riu recuperat, més zones verdes i més equipaments. Per mantenir-la així és imprescindible el comportament cívic de tots els ciutadans i ciutadanes, és per això que l’Ajuntament ha decidit impulsar tot un seguit d’accions per conscienciar a la població adrianenca sobre la necessitat de tenir cura de la seva ciutat.